tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tiskirätti, myytävä välikausitakki ja vuotavat hanskat

Olisikohan aika ottaa pieni shoppailutauko, jos myyjä antaa kotiinviemisiksi lapsen vaatteisiin sointuvan tiskirätin? :D

Taisin vahingossa taas yhden välikausitakin käydä ostamassa... Mutta jotta loisin tasapainoa maailman välikausivaatemääriin, myyn yhden uuden samalla poiskin! Tästä siis 98cm käyttämätön, harmaa-vihreäraidallinen välikausitakki teille? Hp 69€ sisältäen postikulut. Tarjotakin saa.


Ja juupeli! Arvatkaa mitä?! Meillä oli ne Reimatec+ välikausihanskat tänään kolmatta kertaa ulkona ja vasemman käden hanska päästi vedet sisään! En jaksanut edes suuttua, tämä on jo ihan naurettavaa. 



Kysymys: Pitävätkö Reimatec-rukkaset vettä?

Vastaus: Kämmenvahvikkeella varustetut Reimatec®+ -rukkaset ovat vedenpitävät. Niissä on päälliskankaan ja vuorin välissä vedenpitävä, hengittävä kalvopussi. Jos hiljattain ostettu rukkanen vuotaa, se on syytä palauttaa takaisin ostopaikkaan - välikalvossa saattaa olla vikaa.

Vein rukkaset Jesper Junioriin ja sain asiallisen suhtautumisen lisäksi uudet samanlaiset. Nekin saa kuulemma viedä takaisin, jos vuotavat. Lohduttavaa. :)  
Mitenhän ihmeessä sitä pärjää palattuaan työelämään, jos jokaisen vuodenajan vaatetuksen hankinta on yhtä täynnä kaikenlaisia ongelmia? Tuskin paljon kiinnostaa töiden jälkeen ajella hanskojen ja kenkien takia useita kertoja edestakaisin...

Ps. 12 lukijaa!

7 kommenttia:

  1. Niin siis tuo rättihän on tarkoitettu Po.pin ulkovaatteiden pyyhkimiseen. :D Ettei tartte niitä aina pestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on. Nauratti vaan. :)
      Ei kyllä toiminut (tavallinen) tiskirätti sen meidän punaisen välikausihaalarin puhtaanapitoon, mutta yritetään nyt vielä...

      Poista
  2. Teillä on joku kalvo-kirous! :O Mutta onneksi nyt onnistui reklamointi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kirous on aika äärettömän rasittava! :)

      Mietin jo, että lopettaisinko kiltisti kaikkien *tec-juttujen ostamisen ja pukisin pojan vaan perinteisiin kurapukuihin päästä varpaisiin. Päälle kumisaappaat, kurahanskat ja sydvesti. Vai saisinkohan nekin vuotamaan..? :)

      Poista
  3. Olet siinä asian ytimesä nyt :) Miksi minä ostan nykyisin samat vaatteet päiväkotiin, eli ne jotka kesti viimeksikin koko kauden rikkoontumatta. Ei millään ole aikaa metsästää syksyllä uusia vk-housuja tai hanskoja, ei vaan ole.
    Välillä tietty on niin että sillä luottomerkilläkin falskaa, minun tuurilla kaikki meidän uudet popit vuotaa kuin seula, toivottavsti kuitenkaan ei :D
    Reiman hanskat on mielestäni kestäneet hyvin vuotamattam, ainakin ne vanhemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydän meille jotkut vakkarikamat tässä tulevan vuoden aikana... Voin sitten palata rauhallisin mielin töihin. :)

      Poista
  4. Vihdoinkin kotona, ja taas pääsee hyvin nettiinkin.:) En siis ole mikään addikti.. ;-D
    Hanskoista, meillä noi Stadiumin ysi-ysikyt hanskat on kestänyt hyvin Eppusen lammikkokahlailua, mutta.. ne ovat vähän isot (koko 2) ja tuo spagettipeukalo on tosi hankala saada paikalleen. Sitten taas se pienempi koko näytti tosi pieneltä.. :P
    Noilla on meidän kätöset pysyneet kuivina, kunhan on ensin saanut "taisteltua" ne hanskat käteen. Eikä sekään hauskaa ole. onkohan hyviä hanskoja olemassakaan?
    Mutta samat aatteet täällä, eli mitä sitten töihin paluun jälkeen, kuinka sitä jaksaa säätää kaikkia juttuja..:/

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)