sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Polarn O. Pyret välikausihanskat

Meidän Polarn O. Pyret -välikausihanskat lähtivät tänään ensimmäisen käyttökerran ja hanan alla tehdyn vedenpitävyystestin jälkeen reklamaationa takaisin kauppaan. Vedenpitävät hanskat... eivät pitäneet vettä.

13 kommenttia:

  1. Mä kun niitten nettisivuilta kattelin noita hanskoja taannoin, niin siellä sanottiin että huom! hanskoissa on väärät laput - ne ei ole vedenpitävät vaan vain vettähylkivät eikä saumoja ole teipattu. Että rupesin just miettimään, että mistäs minä ne punaiset vedenPITÄVÄT hanskat sitten saan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin tänään kommentteja, että nuo vedenPITÄVIKSI merkityt oli muillakin päästäneet vedet sisään, mutta popin toinen malli, joka on ilmoitettu vettä HYLKIVÄKSI, oli pysynyt kuivana. Laput ja kuvaukset menneet mahdollisesti ristiin? Enpäs tiedä. Ei tiennyt myyjäkään...

      Totesin, että en tee mitään 20 euron hanskoilla, jotka ovat vain tuulenpitävät... Vesikeleillähän niitä hanskoja nimenomaan tarvitaan, kuivalla pärjää vaikka lapasilla. Ostin tilalle Reimatec+ -hanskat, joiden luvataan olevan vedenpitävät.

      Poista
    2. Auttaisiko teitäkin Reimatec+?

      Esim. nämä:
      http://reimashop.fi/productresources/pic1_big/527053-222.png

      Poista
    3. Nojoo, ei toisaan kannata maksaa jostain tuulihanskoista... Pitäisi päästä näkemään livenä nuo Reimatecit, kun mulla on sellainen mielikuva, että se punaiselta näyttävä oli oranssiksi mainittu - että mitä se sitten oikeesti on.

      Poista
  2. Mistä tietää että kuuluisko niiden pitää vettä? Meillä on siis yhdet Po.pin vk-hanskat ja mulla ei ole aavistustakaan että onko ne vedenpitävät vai ei tai siis että kuuluisko niiden edes olla :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että en tiedä. :) Tämä on vasta ensimmäinen kausi, kun itse ostan pojalle popin ulkovaatteita, joten niistä on kaikista tiedot nettisivuilla...

      Poista
  3. Minä ostin torstaina lapsilleni Popin hanskat tuskailtuani pari pvää jatkuvasti märkien hanskojen kanssa. Hanskat oli kaikki uusia, revin lappuja sitä mukaa irti kun lapsille käsiin laitoin ja kaikki mainostivat waterproofia ja -teciä. Marssin eka Halpa-Halliin ja ostin läjän kurarukkasia ja kassalla sit muistin et ainiin Popissakin vois olla vedenpitäviä ja muistin lukeneeni kehuja. Sinne siis! Myyjälle kerroin tuskailuni ja hän vakuutti hanskojen pitävän vettä ja sanoin, että jos eivät pidä niin tuon takaisin. Lupasi tuoda. Hanskat oli minusta ihan järkyttävän hintaiset (vajaa 30e), mutta ilo on ollut suuri, sillä nyt 4 pvää ulkoiltuamme ja 4v poikani uitettuaan hanskojaan sadevesikaivossa yli rannetta myöden vähintään 10min ajan/ulkoilukerta, on hanskat olleet täysin kuivat!!! En edes hoksannut, että Popilla olisi ollut hanskamallejakin useampia, otin vain ne mitkä eka sattui osumaan käteen, oli vihreet ja luvattiin vedenpitäviksi.
    Tänään palautin niistä Halpa-Hallin kurarukkasista kahdet liikkeeseen kun hajosivat ekalla käyttökerralla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vihreät vissiin sitten pitää vettä, olisiko jotain tekemistä laadun+hinnan kanssa, nehän on n. 8 euroa noita mustia kalliimmat. Muistaakseni niissä on myös vain yksi heijastinraita, eli ovat muutenkin erilaiset kuin nuo meillä olleet. Hyvä, jos pitävät vettä! Meidän kevään väreihin se vihreä ei - harmi kyllä - sovi.

      Eipä vaikuta Halpa-Hallin laatu kovin kummoiselta. :D

      Poista
    2. Kaksi heijastinraitaa on noissa meidänkin hanskoissa, vaikka netin kuvissa onkin yhdet heijastinraidat. Tuotenumerolla yritin katsoa netistä, niin sitä tuotenroa en löytänyt sivuilta :o Meillä on samat hanskat niin vihreänä kuin pinkkinä ja kummatkin siis pitää veden. Ja vieressä muistelen että oli punaisia ja sinisiä tai mustia. Joku tumma väri kuitenkin oli se neljäs :D

      Poista
    3. Meillä on just ne vihreät ja niissäkin on kaksi heijastinraitaa. Ne on kalliimmat siksi kun ovat kierrätysmateriaalista, vedenpitävyyden kanssa sillä hinnalla ei ole tekemistä. Pitäisköhän mun saada aikaiseksi kokeilla että onko meidän hanskat vedenpitävät :D.

      Poista
    4. Kannattaa varmaan kokeilla. :)

      Meilläkin hanskat oli ihan ok ulkoa tullessa (siellä pari nopeaa dippausta vesilätäkköön), mutta kun pesin hanskoista kurat lavuaarissa ja annoin hetken liota (juurikin testatakseni sitä vedenpitävyyttä), oli saumoista päässyt vettä sisään. Heti kastelun jälkeen hanskat tuntuivat hassulla tavalla märiltä ja silti samalla toisaalta kuivilta, mutta varmistukseksi painoin nurin käännetyn hanskan vuorta talouspaperilla ja se kastui kärkisauman kohdalta.

      Mitään massiivista vuotoa niissä ei siis ollut, mutta juurikin sen verran, että ärsyttää - ja että hanskat ovat turhat siihen käyttöön, mihin ne ostin.

      Kenkäkokemuksiani lukeneet tietävät, että olen aika niuho sen suhteen, että minulle myydään jotain vedenpitävänä, jos se ei sitä oikeasti ole. :)

      Poista
  4. Hei, mä ostin juuri viikonloppuna kurikset ja sellaset vedenpitävät (näin ne mulle myytiin) hanskat Stadiumista. Mietin jo, että teinkö virheen, mutta tänään ne oli päällä kun oltiin 2 tuntia iltapäivällä ulkona ja räpylät olit kyllä kuivat ja lämpimät(!) vaikka leikittiin "heitetään pallo isompaan vesilätäkköön -leikkiä" noin tunti ja sit viel käytiin vähän uimassa parissa muussa lammikossa + istuttiin rännin alla (en minä snetään). näissä oli vedenpitävyys 10000 ja hinta 9,90€. Ei paha. Ei nyt kauniit ole mut yvä hinta-laatu -suhde näin yhden päivän kokeilun perusteella. Tarkotus olis tehdä postaus niistä, mutta pitää vielä pari päivää ulkoilla ennenkun kehtaan isommin kehuskella.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin hain toissapäivänä jotkut (olikohan Everest-merkkiset) hanskat Stadiumista, hinta 14,90€. Ei olla vielä testattu, mutta vedenpitäviksi lappuset lupasivat. Jos nuo teidän hanskat toimii, voisin hakea nekin. Hanskoja kuitenkin kuluu ja nuo Reimatec+ ja Everest-hanskat on ihan liian isoja, vaikka pienintä kokoa. Poika ei saa mistään kiinni, kun peukussa on 4 senttiä tyhjää tilaa.

      Poista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)