perjantai 2. maaliskuuta 2012

huuto.net

Onkohan minulla käynyt poikkeuksellisen huono tuuri, vai tuleeko muillekin negatiivisia yllätyksiä huuto.netistä ostettujen vaatteiden kanssa?

"Erinomaisessa kunnossa olevassa" villahaalarissa oli tullessaan neljä reikää, joista kaksi oikeasti isoja ja kauas näkyviä. 
"Hyväkuntoisessa" toppasetissä oli takin selkä kahdesta kohtaa ja huppu yhdestä kohtaa auki ja housujen molemmat lahkeet auki rispaantuneet.
Eilen meille tuli Ticket to Heaven -toppahaalari, "hyvä kunto, polvissa vähän kulumaa".
Polvien kuluma vielä menee, mutta mitä sanotte siitä, että puvun kaulus näyttää ulkopuolelta tältä:


(Sieltä siis pilkistää vetoketju ja reuna on revennyt.) Rispaantuneisuus ja reijät jatkuvat myös vetoketjusuojan sisäpuolella. 
Juu, eiväthän nuo käyttöön vaikuta, mutta ärsyttää silti, ettei reijistä mainittu. Ulkonäköniuhona en tykkää, että haalari on, varsinkaan juuri kasvojen vierestä, riekaleina.

Taidan ruveta boikotoimaan lyhyitä ja ytimekkäitä myyntipuheita ja ostaa vain myyjiltä, jotka käyvät vaatteensa tarkasti läpi ja mainitsevat jokaisen langan, koirankarvan ja kohdan, johon voi joskus, joku vuosi, tulla mahdollisesti, ehkä, huonolla tuurilla, jotain kulumaa muistuttavaa.

Noh, onneksi on positiivisiakin kokemuksia! Ensi talveksi huudettu Molo Kids -toppahaalari olikin uusi, luulin ostavani vähän käytetyn. Punainen PO.P-välikausihaalari on täydellisessä kunnossa ja tuon sinisen, loistokuntoisen välikausihaalarin mukana sain yllätyksenä uudenveroisen pipon! 

 
Kaunis kiitos myyjille, jotka jaksavat katsoa myymänsä tuotteet läpi ja vaivautuvat mainitsemaan vioista! :)


Ps. Ihanaa, 3 lukijaa! :)

9 kommenttia:

  1. Huutiksessa ite myyjänä syynään ja kuvaan kaiken mahdollisen. Joten olen vähän skeptinen, jos tuotteesta on vain yksi kuva ja hyvin lyhyt kuvaus. Eli mieluummin tosiaan huudan sellaisia, missä tarkat kuvat ja kuvaukset - ja yleensä ei tule yllätyksiä.

    Tuosta haalarista voisit kyllä myyjälle vähän huomauttaa, ja jos ei sovittele mitenkään, niin miettiä sitä palautteen laatua...

    VastaaPoista
  2. Mä kanssa mieluummin liiottelen vikoja kuin aliarvioin niitä.

    VastaaPoista
  3. Joo, kyllä mun varmaan täytyy hylätä lyhyesti tuotteitaan kuvaavat myyjät...
    Nyt pitää vielä hetki jännätä, kun on huutoautomaatilla pari suht kallista, yhdellä lauseella kuvattua vaatetta huudossa. Jos tulevat meille, ovat varmaan taas ihan reikäisiä...

    (En osaa vastata kommentteihin, mitenhän senkin asetuksen saisi fiksattua...?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, piti vaihtaa ponnahdusikkuna pois ja nyt toimii vastaus! :)

      Poista
  4. Nuo ikävät yläätykset on aina tosi kurjia! Kannattaa laittaa palautetta suoraan myyjälle ja jos ei onnistu, antaa myös sitä negatiivista palautetta sinne huutikseen. Itse koitan olla tosi tarkka, ennemmin myös liian pikkutarkka, mutta silti pari kertaa on mennyt omien käsien läpi joku sellainen, jonka vasta ostaja on huomannut. Aina ollaan sopimukseen kuitenkin päästy.

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi täällä :-)

    Mulla on vähän sama fiilis huutisostojeni kanssa, vaikka mitään yhtä silmiin pistävää en ole saanut. Sen takia ostan sieltä tosi harvoin muuta kuin uutta ja tutuilta myyjiltä. Tsekkaan myös muiden antamat palautteet ja jää huutamatta, jos palautteista löytyy jotain "outoa".

    VastaaPoista
  6. No jes. Vähän samanlai tosiaan kuin mullakin. Että ärsyttää ku ostat jotai ja menee rahat ja sitte saa ihan roskaa :(

    VastaaPoista
  7. Just tän takia mä olen melkein lopettanut ostamisen huutiksessa, kun toisilla on tuosta hyvästä kunnosta hieman erilainen käsitys.. Vauva-aikana kyllä tein paljon hyviä löytöjä.

    VastaaPoista
  8. Huh huh..kuinka joku kehtaa myydä tuollaisia. Reikäset vaatteet ei oikein sovellu enään kenellekään käyttöön..ahneita myyjiä sattunut kohdallesi. Ite tykkään myydä tosi hyväkuntoisia vaatteita tai sit pienistäkin kuluman aluista mainitsen...reilua kauppaa. Mutta teillä tosiaan ens talven vaatepuoli kunnossa..

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)