lauantai 10. maaliskuuta 2012

Polarn O. Pyret välikausihaalarien koot

Aiemmassa postauksessa vertasin fleecevuorillista 92-haalaria ja vuoritonta 98-haalaria, eikä niissä ollut juurikaan eroa muualla kuin lahkeen pituudessa ja hihoissa. 

Tässä kuvassa on kaksi fleecevuorillista: punainen 92 ja sininen 98. Näiden leveydessä onkin sitten lattialla mitattuna jo 6cm (eli ympärysmitassa 12cm) eroa. Pituusero on jotakuinkin sama, 10cm.

Punainen on vähän turhan pieni, sininen liian iso. Onpa vaikeaa. :)

4 kommenttia:

  1. Ja mä mietinkin, että miksi se musta (värivetskarihaalari) 98 näytti niin isolta siellä kaupassa.. se siis oli iso.. :D mutta ei meilläkään toi punainen varmaan enää syksyllä mene.. kai.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ero 92 ja 98 välillä on tosiaan jotenkin hämmästyttävän iso. Noh, onneksi meillä on myös kuoritakki ja -housut, voidaan käyttää niitäkin, jos haalareiden koot osoittautuvat liian ongelmallisiksi. :)

      Poista
    2. Meillä on kans varalla kevääksi kuoritakki, joka on uusi, mutta vanhaa mallistoa, mutta ihme ja kumma, se on kokoa 86cm ja vielä ihan reilu.. :D Ja sit jos tulee TOSI hätä niin on meillä sit se outletlöytö 98 takki, jonka kyllä aattelin ottavani käyttöön vasta syksyllä. Mutta siis onko noissa mitoituksissa tapahtunut jotain? :D Koska se 86 takki on tosi reilu..varsinkin kun miettii tota meijän punaista 92 haalaria.. :D

      Poista
    3. Näin 1,5-vuotiaan äitinä on paha mennä vertailemaan vanhempia ja uudempia mallistoja, kun on vasta ensimmäiset vaatekerrat käytössä. Ehkä joku kokeneempi popittaja osaisi kertoa meille kokojen kehityksestä? Analyysia kaivataan! :)

      Mua odottaa tänään postissa toinen 98 fleecellinen haalari, mahdollisesti jotain eri vuosikertaa kuin tuo sininen. Odotan JÄNNITYKSELLÄ sen kokoa! :D

      Poista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)