keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kauluspaitoja

Pojan kaapista löytyy viisi kauluspaitaa, joille pitäisi ehtiä keksiä käyttöä kesän aikana. (Kuvasta puuttuu valkoinen juhlapaita.) Olen jotenkin huono pukemaan poikaa joustamattomiin vaatteisiin, joten tarvitaan joku erityinen syy näiden pitämiseen. Valkoinen paita saattaa päästä käyttöön huhtikuisissa rippijuhlissa ja tuo musta/turkoosi/limeruudullinen (äidin suosikki) voisi olla pojan oman syntymäpäivän paita. Tummansinistä käytetään ehdottomasti kesällä, kun poika käy isin kanssa syömässä korvapuusteja Café Esplanadissa. Lähinnä siksi, että isin kaapista löytyy sattumalta ihan samaa kuosia oleva paita ja mätsäävät isä-poikayhdistelmät ovat söpöjä. :)
Turkoosi-valkoisen paidan voisin yrittää laittaa ihan vaikkapa johonkin kyläreissulle, pitää vaan ensin luopua näistä joustamattomista ennakkoluuloistani. Tuon vaalearuudullisen olen ostanut siltä samaiselta jenkkireissulta, mistä monet aiemminkin täällä esiintyneet paidat, ja se ei jotenkin enää sytytä. Kai sitä voisi silti yrittää käyttää. Vaikkapa ruskeiden sammareiden kanssa?

 

5 kommenttia:

  1. Meillä ei ole pojilla kauluspaitoja kun koululaisella. Eivät vaan ole meidän tyyliä. Tietty jos jotkut häät on, niin sitten valkoista kauluspaitaa. Mutta noin muuten - en vaan osaa käyttää, ovat jotenkin liian pikku-aikuismaisia meille. Ja sitten taas jonkun toisen päällä näyttää tosi mageelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin nuo jäävät helposti kaapin perälle ja vetäisen päälle vain tuttuja ja hyväksi havaittuja trikoopaitoja. :)

      Poista
  2. meillä on noin 3 vuotiaasta saakka ollut pojan lemppari kaikki kauluspaidat :D eli itse kun on saanut pukea, niin on sen hakenut kaapista. yleensä niitä on 3-4 per vaatekoko.
    sellainen "sääntö" on että päiväkotiin ei farkkuja mieluusti (huonot haalarin alla) ja ei nappipaitoja koska ne on hankalampaa riisua ja pukea kuin trikoopaidat.

    nyt vaan kun siirrytään kokoon 122 niin ne on Hirmu leveitä. eli mistä löytyisi pojalla slimmejä kauluspaitoja, kun toinen kasvaa vaan pituutta eikä leveyttä yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä nähdä, millaisista vaatteista meidän poika tykkää, kunhan alkaa ymmärtää jotain niiden päälle. :)
      Tuo farkkusääntö on varmasti hyvä, itsekään en laita farkkuja haalarin alle.
      Tosi monet paidat ovat lyhyitä ja leveitä, ärsyttävää! Löytyisiköhän jostain jenkkikaupasta slim-malleja lapsille..?

      Poista
    2. Kippuralla: minusta Lindexin kauluspaidat on slimmejä malliltaan - sieltä olen ne muutamat ostanut mitä meiltä löytyy.

      Poista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)