torstai 8. maaliskuuta 2012

Polarn O. Pyret outlet 2012

Tällainen pino vaatteita kotiutui meille PO.Pin outletista. Olin 15 ensimmäisen joukossa jonottamassa. Ehkä villeintä, mitä olen elämässäni tehnyt. Hah. :)

Kirkkaanpunainen 104 ja vihreä 116 välikausihaalari


98 petrooli vk-takki
 
86 ja 104 keltaiset windfleecet + keltaharmaa pipo
98, 104 ja 110 housut
Kesähattuja 52 ja 54
Sukkia
Ja PO.Pin liikkeestä -10 % kupongilla savunsininen raitapaita ja sukat
Fleecevuorellisia välikausihaalareita en huomannut (oliko niitä?), joten nappasin kaksi vuoretonta. Punaisen (joka on tosiaan luonnossa kirkkaanpunainen, ei pinkki, kuten kuvassani vaikuttaisi) ja vihreän. Näin jälkikäteen vähän mietityttää tuon vihreän hankinta, poika on nyt 88cm ja haalari 116cm. LIEVÄÄ ennakointiako? :) Tuota saan nyt sitten säilytellä vuosikaudet...

Petrooliin välikausitakkiin oli kotona housut valmiina, nyt on sitten kahta kokoa peräkkäin samanväriset setit. Saa nähdä, kyllästyykö. 

En nähnyt myöskään mitään vk-vaatteita 92 koossa (näkikö joku muu?), joten otin pojalle yhden 86 windfleecen. Hihat on ok, masun kohdalta haluaisin takin olevan vähän reilumpi. Vertailun vuoksi mittailin kotona olevan 92-kokoiseen valkoisen kanssa (jonka arka väri arveluttaa) ja ei siinä leveydessä olisi kyllä juuri eroa ollutkaan. 98 on sitten jo pari senttiä leveämpi, mutta hihat toistaiseksi turhan pitkät. Käytetään nyt tuota 86:ta siihen asti, että masua puristaa liikaa ja hypätään sitten suoraan 98:iin tai käytetään hetki valkoista.

Sisävaatteet olivat mielestäni 70-80 % suunnattu tytöille, joten siltä puolelta ei tarttunut mukaan kuin nuo parit housut. Ja toisaalta, ulkovaatteita lähdinkin hakemaan.

Mitä teille tuli?

7 kommenttia:

  1. Voi vitsit, mitä löytöjä! Tunnustan olevani ihana kamalan kateellinen, kun täällä kehä kolmosen ulkopuolella ei ole koskjaan mitään kivoja ysmyjä tai outletteja:(

    VastaaPoista
  2. Mahtavia löytöjä! Olen sanaton! :)Noi sukat on ihania, kävin kans penkomassa sukkalaaria, mutta en löytänyt mitään noin kivoja.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin nuo sukat heti silloin ekana outletpäivänä, sen jälkeen ei näkynyt enää pojan kokoisia kivoja. Noistakin yksi setti on nyt käytettävästä seuraavaa kokoa, eli pääsivät hamsterilaatikkoon odottamaan. :) Noita ihan samoja sukkia meillä oli jo normaalihinnallakin ostettuna... Joku varmaan luulee, että pojalla on aina samat sukat. :)

      Poista
    2. Niin ja "the punaisesta" tuli näköjään meidän vakkarihaalari, sitä on nyt koossa 92 ja 98 fleecellä ja tuo outletista löytynyt 104 ilman fleeceä. :)

      Poista
  3. ...ei sinulla ole tuota kuoritakkia (petrooli) nyt käytettynä myynnissä ;)? Kaipailisin ko värisenä 98 koossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti se on jo myyty. Eco-vihreä löytyy, se tosin mahtuu vielä syksyn.

      Poista
    2. Meillä on 86 koossa tuo econ vihreä nyt ja kaipaan uutta väriä. Piti ainakin kokeilla :).

      Poista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)