torstai 15. maaliskuuta 2012

Harmaa on uusi musta (välikautta 2012)



Osa näistä vaatteista onkin täällä jo vilahdellut, mutta nyt alkaa meidän kevään ja syksyn välikausivaatteet olla kasassa. Mitäs sitä onkaan tullut hamstrattua:

1. Petroolin väriset takki ja housut (92)
2. Punainen fleecevuorillinen haalari (92)



3. Keltainen ja valkoinen windfleece (92)
4. Harmaat välikausihousut (92)


Noita harmaita housuja jouduin metsästämään kauan, mutta tänään sain vihdoin paketissa sellaiset kotiovelle asti. Hulluuden puolellehan se taitaa mennä, että maksoin housuista postikuluineen enemmän kuin millä hinnalla uusia saa liikkeestä. Mutku halusin juuri harmaat! :)
Harmaat sopivat hyvin tuon keltaisen windfleecen vetskariin, samoin petroolin kuoritakin vetskareihin ja vielä meidän 98-kokoiseen raitatakkiinkin:


Luulenpa, että nuo harmaat sopivat tähän takkiin jopa suosikkejani vihreitä paremmin... 
Myös vihreässä 98-koon windfleecessä on harmaat vetskarit, eli sopii täydellisesti noihin housuihin. 




Ja kas, taitavat nuo harmaat housut käydä myös pojan 98-kokoiseen softshell-takkiinkin:

 
Toivottavasti mahtuvat vielä syksyllä! Tai toivottavasti syksyn valikoimissa on taas harmaita housuja. Muuten joudun aloittamaan metsästyksen alusta! :)


Tänään meille saapui myös (taas) uusi 98-kokoinen fleecevuorillinen haalari. Tällä kertaa punainen. Nyt ei ole kokovertailussa enää suuria eroja (mutta eroja kuitenkin):


Alla sininen 98, päällä punainen 98. Hihoissa leveyseroa on reilusti, lahkeissa pituuseroa on n. 3 senttiä, leveydessä eroa on 2x2cm. 
Luulen, että tuo punainen haalari on samaa vuosimallia kuin meidän 92-kokoinen "the punainen", koska niiden välinen ero on puolestaan omituisen pieni.

Pysyttekö enää kärryillä, montako samanlaista, mutta eri kokoista tai -väristä haalaria meillä on? :)
1 x 92 punainen fleecellä
1 x 98 punainen fleecellä

1 x 98 sininen fleecellä (tämä ei jää meille)
1 x 98 sininen ilman fleeceä


Näiden 98-kokoisten haalarien ja settien lisäksi syksyä odottaa vielä yksi petroolin värinen setti, mutta aloin tänään miettiä, pitäisikö se myydä pois. Kai nyt yksi lapsi yhden välikauden pärjää kahdella haalarilla, kaksilla housuilla ja kolmella takilla?! Järjetöntä. Omistankohan itse edes noin paljon vaatteita...

Vielä loppuun esittelen pipon, jonka väriä mietin kaupassa ja muistelin, että se olisi petroolin settimme värinen. Noh, eipä sinne päinkään..! :D




Ps. Viking-kengät palautettiin meille viestillä "näissä ei ole mitään vikaa". Ehkä se vuotaminen onkin sitten ominaisuus, eikä vika.


7 kommenttia:

  1. Ootko nyt ihan varma, että pärjäätte ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä koskaan tiedä! :D

      Olen nyt niin innostunut lastenvaatteista, että hamstraan pojalle kaikki silmää miellyttävät vaatteet. Jospa tähänkin hommaan kyllästyy ja 3- tai 4-vuotiaana pojalla on jo ihan inhimillinen määrä vaatetta. :)

      Poista
  2. Mä olen kade sun harmaista vk-housuista, tarvisin kans 98 koon syksyksi, joten Popin on paran tehdä niitä.:D Huutelin kans eilen yhden Popin vk-takin sen ruudullisen takin tilalle, tosin ei ollut yhtä ihana kun se, mut tykkään kyllä.:)Mut jos mä nyt saisin vaik sen sun linkkaamaan haalarin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne harmaat housut on niin ihanat, etten raaski edes käyttää niitä! :D :D
      Mullakin on jo kovassa metsästyksessä 98 koko syksyksi valmiiksi.

      Ja mä kyllä luulen, että sun on pakko Ostaa Heti se haalari... Saahan siitä sitten saman tai ainakin lähes saman summan pois eteenpäin myydessä... Enemmän harmittaa, jos ehtii huutaa siitä jonkun 116 euroa ja sitten joku ostaa nenän edestä suoraan 130 eurolla. Niitä 14 säästettyä euroa saa sitten surra pitkään! :)

      Poista
  3. Hei!
    Etsiskelen P.O.P:n viimekevään malliston keltaista windfleece-takkia koossa 92. Olisiko sinulla myydä tuota postauksessa näkyvää takkia? :)

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Yritin jo aiemmin vastata viestiisi, mutta se ei onnistunut puhelimella. Valitettavasti se pieni fleece ei ole lähdössä meiltä myyntiin. Toivottavasti löydät jostain!

      Poista
  4. Hei! eksyin tänne blogiisi ja ajattelin että onkohan sulla enään noita petroolin värisiä vaatteita? :D takki ja housut? (postaushan on toki aika vanha D:D)

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)