keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Keltainen Kettu, Lindexin maatilapaita ja kolme peeässää

Tuo maatilapaita jäi sen verran kaivelemaan, että aloitin aamuni soittokierroksella pk-seudun Lindexeihin. Koska 92 oli ihan superpieni, kyselin kokoa 104cm.

Kannelmäki - ei.
Myyrmäki - ei.
Malmi - ei.
Hakaniemi - ei.
Vuosaari - ei.
Itis - ei.
Iso Omena - joo!

Ajoin sitten aamupäivän iloksi 40km tuon paidan takia. :) Harmi kyllä, paita on ommeltu sellaisesta kohdasta kangasta, että siinä on vain yksi kokonainen traktori ja sekin selkäpuolella. Ei se vissiin poikaa häirinnyt, tykkäsi siitä silti.
Parista liikkestä löytyi 86-kokoa ja yhdestä 92, muualta loppu. On tosi suosittu paita! :)


Isossa Omenassa kävin Keltaisessa Ketussa ja olin ihan hämmentynyt siitä ihanien vaatteiden määrästä! Olen joskus käynyt heidän nettikaupassa, mutta se kalpenee 10-0 myymälälle! Ihania värejä ja todella kiva esillepano. Olisin halunnut vaikka mitä, mutta lopulta lähdin kuitenkin tyhjin käsin.
Suosittelen lämpimästi vierailua kyseiseen kauppaan, vaikkei se ainakaan minulle ole minkään järkevän matkan varrella. Nettikaupasta saa tietysti samat tuotteet.




Stadiumista nappasin ihanan sitruunankeltaisen pipon meidän Crocsien kaveriksi:


Ps. Meidän popin punainen välikausihaalari on tässä kolmena päivänä kohdannut niin järkyttäviä kurakasoja, että melkein iskee jo sääli sitä kohtaan. Olisikohan kuitenkin järkevämpää käyttää vuorillista kurahaalaria siihen asti, kunnes tuo kuravelli on pois... Ei kuravedessä mitään, mutta tuo paksu muta jää aika häijysti kankaaseen kiinni. Vaatisi konepesun, että lähtee pois, pelkkä rätti ei riitä.
Mistä tulimmekin siihen ongelmaan, että tarvitsisin itsellenkin jotkut helposti puhdistettavat vaatteet, kun joudun tuota mutaista poikaa ulkona kantamaan.

Ps2. Lindexin myyjille on opetettu hauska tapa vastata puhelimeen. En enää muista, mikä se fraasi on, mutta kaikki paitsi yksi vastasivat identtisellä tavalla puhelimeen, tyyliin "mukava, kun soitit meille". :) 
Ajattelin ensimmäisen puhelun kohdalla, että onpas kohtelias myyjä, toisen kohdalla tajusin, että jaa näin tämän kuuluukin mennä. Ja kun yksi vastasi vain myymälän- ja omalla nimellään, mietin, että AIJAIJAI, jos esimies kuulisi. :)


Ps3. Ovelle tuotiin tänään kaksi ja Postiin on tullut toiset kaksi pakettia. Mitähän ihmettä olen taas ostanut? :)

1 kommentti:

  1. Hahhaa, olipa hauska tuo puhelimeen vastausjuttu =D
    Ja ihana pipo!

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)