torstai 1. maaliskuuta 2012

Polarn O. Pyret välikausihaalari

Sininen 98 kuorihaalari ja punainen 92 fleecevuorellinen välikausihaalari
Meille kotiutui tänään sininen 98 kuorihaalari. Oli ihan pakko heti verrata sitä tuohon fleecevuorelliseen 92-kokoiseen, koska olen monesta paikasta lukenut, että lapsi hukkuu fleecevuorelliseen, kun siitä on pelkkä kuori käytössä. Olen ihmetellyt, että mistä se valtavuus niihin fleecevuorellisten kuoriin tulee ja eipä sitä ainakaan tuosta meidän haalarista löytynyt. 

Alemmassa kuvassa on alla 98 kuorihaalari (sininen) ja päällä 92 fleecevuorihaalari (punainen). Kokoeroa kyllä on, mutta ei niinkään leveydessä tai missään sellaisessa paikassa, joka aiheuttaisi punaisen puvun kuoreen "hukkumista". Hyvä näin.  




Lisää - ja ehkä jopa parempaa - vertailua voin tehdä, kun meille kotiutuu ensi viikolla fleecevuorellinen 98-kokoinen haalarikin. Tuli tehtyä hyvät kaupat, joten tuo sininen kuori saa lähteä heti uuteen kotiin ja meille jää kaksi vuorellista haalaria.

Ps. Kävin kysymässä Viking-kenkien reklamaatiosta ja kengät eivät kuulemma vuotaneet kaupan testeissä. Täysin harkitsematon ja suoraan sydämestä tullut palautteeni myyjälle oli painokelvoton. 
Jos kengät vuotavat vain meillä kotona (ja mökillä), täytynee kutsua myyjä ja maahantuoja kylään.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)