perjantai 24. helmikuuta 2012

Viking-pettymys

Viking-kenkäpettymys vain syvenee. Ensin huomasin tuon pohjien kastumisen joku aika ulkoilun jälkeen ja heti seuraavan ulkoilun yhteydessä se jo pahenikin niin, että jo sisään tullessa kenkä oli sisältä ihan märkä. Plääh. Tympii jo nyt sen verran paljon, että toivon, ettei myyntiliike heittäydy hankalaksi rahojen palautuksen kanssa...

Rumien Primigien lisäksi olen pistänyt tilaukseen parit muutkin talvikengät. Käytin hyväkseni alennuksia ja tilasin parit isommatkin kengät, josko menisivät sitten tulevina talvina. Primigit meitä jo odottavatkin kotipostissa (supernopea toimitus jälleen!), mutta ehdin noutamaan vasta sunnuntaina.

Vähän tyhmää, että piti palata talvikenkäostoksille, kun olin päässyt jo kevään makuun. Yksi kevätkenkälähetyskin meitä tosin jo odottelee Siwassa, pitää sunnuntaina koukata sitäkin kautta. Onneksi posti tulee nykyään tuollaisiin paikkoihin, joissa voi käydä lähes milloin huvittaa.

3 kommenttia:

  1. Ihme juttu, pakko olla joku maanantaikappale, koska meillä on ollut tooosi paljon Vikingejä kaikilla lapsilla ja jopa itselläni monet eikä ikinä ole tullut vesi sisään eikä muutenkaan yhtään mitään valittamista.
    Toivottavasti myyjäliike ottaa kiltisti lusikan käteen.

    VastaaPoista
  2. Maahantuoja vastasi reklamaatiooni, että 80 % suomalaislapsista kulkee Vikingin kengissä, joten tuollaisiin kenkämääriin on valitettavan mahdollista joutua myös viallisia joukkoon. Ne nyt sitten osui meille... Toivottavasti tilaamani Primigit ja Timberlandit on tehty jonain muuna viikonpäivänä kuin maanantaina! :)

    VastaaPoista
  3. ...ja kiitos kannustuksesta! Ehkä uskallan vielä kokeilla Vikingejä toisekin! :)

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)