tiistai 14. helmikuuta 2012

Ruokalappu

Pienellä on ollut jo pitkään käytössä Butterick's hupikaupasta ostettu ruokalappu, jonka käyttömukavuus on ollut huippuluokkaa. Froteeläpyskä, jossa on päänmentävä aukko ja that's it. Ei mitään kiinnitysviritelmiä. Tämä osoittautui loistavaksi ratkaisuksi siinä vaiheessa, kun poika repi pienempänä kaikki tarrakiinnitteiset ihan vaan huvin vuoksi jatkuvasti pois. Nyt osaa toki poistaa jo tuonkin, mutta tykkään mallista silti, helppo suojata paita sotkuilta. 
Yritin ottaa teille kuvaa tuosta lapusta, jonka sanoma on "Saako tässä talossa ruokaa vain huutamalla", mutta kuten sanoin, sitä on käytetty pitkään ja hartaasti (ja pesemättä) ja se on aivan järjettömän kamalan näköinen. 

Noh, kuitenkin. Maksoin tuosta lapusta aikanaan muistaakseni 13 (tai 16) euroa, mikä oli mielestäni törkyhinta suhteellisen rumasta jutusta. Tänään kävelin Jumbon Punavuoren Peikon ohi ja mitäpä osuikaan silmään! Samanmallisia ruokalappuja! Kurkistin varovasti hintaa, odotin jotain 15-20 euron tietämillä, mutta hah: 3,90€! Eri kuvia oli kuutta mallia, annoin kahdesta äidin suosikista pojan "valita" paremman ja nyt meillä on puhdas, söpö leijonalappu! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)