maanantai 13. helmikuuta 2012

Kuravaatteista

Pojalla oli syksyllä käytössä huuto.netistä ostettu Elloksen Lake & Land -kurahaalari, johon rakastuin ihan täysin. 
Pari tuntematonta äitiä piti mua varmaan täysin kahjona, kun sanoivat ohimennen jotain tyyliin "onpas näppärän näköinen haalari" ja minä siihen suurella tunteella, että "joo, oon iiiiiihan rakastunut siihen!" Saamieni katseiden jälkeen iski pakosti tunne, että olenkohan ainoa, joka on hurahtanut lapsensa vaatteisiin tai ylipäänsä välittää niistä tunnetasolla... :)

Tilasin Ellokselta syksyllä jo valmiiksi lisää näitä lämminvuorisia kuravaatteita: 92-kokoisen haalarin ja 98-kokoisen setin. Tuo syksyn 86-kokoinen haalari onkin pari päivää sitten suorittamieni kokeilujen perusteella pieni. Harmi, sillä sen örkkikuviointi on aivan ihana! Nuo siniset tähtihaalarit on vähän plääh, mutta oli pakko ostaa, kun sopivat kuratarkoitukseen niin hyvin. Vuori on tosin ohuempi kuin tuossa vihreässä.
Huuto.netistä bongasin tyttövärisen örkkihaalarin koossa 92, mutta sen niska-haaraväli oli tosi pieni, ei mahtuisi pojan päälle, vaikka sulkisin värille silmäni. 

Tuolla sinitähtisellä mennään siis loska- ja kurakausi hyvin pitkälti. 

 
Halosella oli viime viikolla Osta 3 maksa 2 -tarjous normaalihintaisista lastenvaatteista ja kengistä. Kiva tarjous, ainut miinus, ettei liikkeessä ollut juuri mitään normaalihintaista! Kengät oli -20%, toppakamat -50 % jne.
Noh, koska meillä oli tarve vuorittomille kurahousuille, päätin ostaa sellaiset. Ja kun en löytänyt mitään muuta ostettavaa (oikeasti, omituista) niin otin sitten kolmet samanlaiset Hans Companyn kurahousut! Nyt riittää housuja kurapuuhiin 92, 98 ja 104-senttiselle pojalle. Väri sopii ihan hyvin jo aiemmin kotiuttamiini Jonathanin kuratakkiin ja -hanskoihin. Aikamoinen turkoosiyliannostus tuosta kyllä tulee. Ehdin varmaan kyllästyä mutalikaiseen turkoosiin väriin monta kertaa.




Olin ajatellut ostavani Bamse-kurahousut, mutta niiden lahkeenpituus oli mallia onneton. Pienellä on pitkät jalat, joten tämä Hans Companyn malli oli loistava. Ja neppareilla saa säädeltyä yläosan tiukkuutta. Näitä on tarkoitus pitää kesäkuumalla sisähousujen tai keväällä Po.Pin punaisen välikausihaalarin päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)