sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kenkiä tulee ja menee

Tultiin tänään takaisin kaupunkiin ja hain heti Pikkujalkojen kenkäpaketin Postista ja Spartoon kenkäpaketin Siwasta. Tuntia myöhemmin tein saman lenkin uudelleen ja laitoin molemmat lähetykset takaisin asiakaspalautuksina... 

Pikkujalkojen Primigien pohjat olivat juuri niin järkyttävän liukkaat kuin nettikeskusteluista olin jo ehtinyt viikonlopun aikana lukeakin. Ei tarvinnut edes testata jalkaan, saatika ulkona, liukkauden näki jo päältäpäin. Jos kenkä liukuu farkkujen päällä, miten se toimii jäisellä asfaltilla?! Nämä talvikengät eivät siis löytäneet meiltä uutta kotia, kesämallit ehkä joskus, kun ulkopohjan materiaalilla ei ole niin suurta merkitystä.

Kuva lainattu Spartoo.fi

Spartoon paketti sisälsi kahdet dinotennarit. Oli tarkoitus valita oikea koko ja palauttaa toiset, mutta molemmat olikin liian pienet. Koko 26 vastasi esim. Vikingeihin verrattuna ehkä kokoa 24. Lisäksi kengissä oli holvikaaren kohdalla tosi pullea tuki (jota oikein mainostettiin sisäpohjallisessa) ja sellaisiahan ei saa lasten (hyvissä) kengissä olla! 

Vielä olisi tulossa kolme erillistä pakettia Heppo.fi:stä. Jospa sieltä tulevat Timberlandit olisivat sitten se kaivattu korvike Vikingeille.

Kerrotaan tuosta Hepon tilauksesta vielä sen verran, että paketeissa on tulossa yhteensä neljät kengät, kolme mallia on samoja ja yksi erilainen. Ajattelin hamstrata tuleviin talviin samalla, kun löytyi (nettisivuilla) hyvältä näyttävä malli. :) 
Mun tuurilla sekin malli on livenä ihan pöljä ja saan tehdä kolme erillistä palautusta... Tai sitten pojan jalka kasvaa 3 kokoa vuodessa ja mitkään isommista kengistäkään ei mahdu ensi talvena. Jotain näissä mun hamstrauksissa menee aina pieleen. :)
Odottaakaan ei voinut, kun vielä enemmän harmittaa, jos malli onkin hyvä ja koot on loppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)