maanantai 6. helmikuuta 2012

Polarn O. Pyret välikausihaalari

Kuva: www.polarnopyret.fi
Kävin tänään hipeltelemässä Flamingon PO.Pissa uusia välikausihaalareita. Näköjään kokoa 92 on vain kaksivetskarisena vauvamallina. Eipä siinä kai mitään ongelmaa ole, jotenkin vaan ajattelin ysikaks-koon olevan jo isojen poikien juttu. 

En ole ihan niin vapaamielinen, että ostaisin pinkin haalarin pojalle, joten vaihtoehdoiksi jäivät musta, turkoosi ja punainen.  
Musta on vähän... noh.. musta. Luulen, että pojan vaatteista tulee elämänsä aikana löytymään paljonkin mustaa, joten käytän värejä hyväkseni nyt, kun tyyppi ei osaa vielä vastustaa. 
Punainen... joooh... eiku nääh..
Turkoosi. Ihana, mutta meillä on ollut tänä talvena lähes kaikki turkoosia ja sitä on hamstrattu jo kahdelle seuraavallekin talvelle ihan riittävästi. Turkooseja hiplatessa huomasin myös, että molemmissa 92-kokoisissa haalareissa oli joku omituinen vihreä, pitkulainen jälki (kuin teipistä?) oikeassa hihassa. Myyjä sattui sopivasti paikalle apuaan tarjoamaan ja mainitsin tahroista. Haalarit taisivat lähteä takaisin tehtaalle...  


Kotona tsekkasin huuto.netin ja päädyin huutamaan sieltä Osta heti -kaupalla punaisen, irtofleecevuorella varustetun PO.Pin välikausihaalarin. Katsotaan, olenko sitten vielä käytännössäkin sitä mieltä, että poika voi käyttää punaista... :)
Ajattelin, että tuo vuorillinen haalari on parempi kuin pelkkä kuori, koska kaksi kuoritakkia ja kahdet kuorihousuthan meillä jo on. Haalarin voi ottaa sitten jo vähän aiemmin käyttöön... 




Nyt, jos mietin, mitä kaikkea tässä on tullut hamstrattua, meillä taitaa olla aika hyvin kasassa tämä kevät ja ainakin ensi talvi, ehkä sitä seuraavakin. Syksylle voin joutua hankkimaan vielä uuden vk-haalarin, jos tuo PO.Pin 92 jää pieneksi pojan täyttäessä elokuussa 2 vuotta. Ensi kevääksikään ei ole vielä haalaria, eli voin jatkaa ostoksia! :)


Kertokaapas, minkä värisiä asusteita pojat käyttävät punaisen haalarin kanssa? En halua joutua korjailemaan mummeleille, kun kommentoivat, että onpas söpö tyttö. :) 

1 kommentti:

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)