sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Mielikuvapaitoja osa 2

Yleisön pyynnöstä! :)

Tämä ensimmäinen mielikuva on selkeä varmasti jopa teille:


Tätä käytetään tietysti mennessä Luonnontieteelliseen museoon! Paita on n. 3-4-vuotiaan kokoa ja oletan pojan jo silloin ymmärtävän riittävästi luurangoista ja dinosauruksista, vieraillakseen kyseisessä paikassa. Paita itsessään ei ole nätti, mutta ostin tämänkin samalta, yli vuoden takaiselta jenkkimatkalta ja ajattelin, että kaikki tuon kokoiset pojathan tykkää dinosauruksista. Äitin ei kai tartte tykätä.


Postauksen toinen paita liittyy kesään ja mökkiin. Kuten edellisenä kesänä, oletan, että myös tulevana papalla riittää traktori- ja kaivurihommia mökin pihalla. Pappa istuu traktorin hytissä piimäpurkin vieressä, lakki päässä ja ilman paitaa, mutta sylissä istuvalla ja traktorin pärinää matkivalla pojalla on päällään tämä traktoripaita:




Eikä paita tietysti ole noin puhdas enää siinä vaiheessa! 

Tämäkin paita on Jenkeistä, mutta tällä kertaa miehen ostama ja jopa tämän vuoden puolella! Paitaan ja mökkimeininkiin sopisi asusteeksi ehkä vanha kunnon Hankkija-lippis?

Kolmannen hamsteripaidan ostopaikka ei liene epäselvä, tämäkin on odottanut siis käyttäjäänsä kesällä jo 1,5 vuotta. Tämä laitetaan päälle, kun lähdetään ensimmäistä kertaa kummitädin kanssa kahdestaan johonkin, eli lähinnä varmaan kahvilaan tiputtelemaan ruokia ja juomia itsensä ja muiden päälle ja virnistelemään vieraisiin pöytiin. Ja jos kummitäti uskaltautuu viemään pojan vaikka teatteriin tai sirkukseen, ongelmiinhan siellä joutuu! :)
Tämä paita päällä kuuluu myös esiintyä valokuvissa, joissa ympärillä on paljon tyttöjä. Voi sitten vanhempana kehuskella maineellaan... :) 


Nämä mielikuvat olivat ehkä sieltä heikommasta päästä, vaatteet kun ovat niin vanhoja, ettei näitä ajatuksia vielä osannut ostaessa oikein pyöritellä. Visuaalisemmat kuvat tulee mieleen kaupoissa nyt, kun tietää jo oman vaatetustyylinsä ja hahmottaa elämänmenoa pojan kanssa. Näihin uudempiin aarteisiin en tähän hätään päässyt käsiksi, poika nukkuu vaate(hamsteri)huoneen vieressä... 

Niin, ja aiempaa kitarahupparia käytetään kesällä ulkoilmakonsertissa. Tai käytettäisiin, jos sellaisissa kävisimme. Ja jos huppari vielä silloin mahtuisi. Tilaisuuden tullen pukisin sen pojalle myös Hard Rock Cafe:hen. 
Nyt sitä käytetään Jumbon leikkialueella. 

Mopohuppari laitetaan isin kanssa prätkämessuille ja ylipäänsä äijien hommissa pyöriessä. 

Liikennepaita on vaan vekkuli, sitä ihaillaan poliisiautoa osoitellen ja PIIPAA:ta huudellen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)