lauantai 18. helmikuuta 2012

Muutama paita ja hullun hamsterin Excel-projekti

KappAhlin aletangosta löytyi toissapäivänä tällainen sini-valkoraidallinen, paksu neule. Mulle tulee usein visuaalinen mielikuva jostain vaatteesta tietyssä tilanteessa ja tämä on ehdottomasti sellainen paita, joka puetaan kesällä mökillä saunan jälkeen, kun poika haluaa vielä paistaa muiden kanssa terassilla muurinpohjalettuja. Toki tämä käy myös hyvin farkkujen kanssa kaupungilla.

Näitä käytetään kesällä kavereiden luona ja Korkeasaaressa:


Tällaisetkin löysin kätköistäni:


Falls Creek -hupparit kitara-, mopo- ja liikennekuoseilla. Ihanat.
 

Olen ostanut nuo kaikki kolme hupparia 2010 jouluna Jenkeistä (poika oli silloin vasta 4kk). Hyvä, että tulin kaivaneeksi nämä esiin nyt, sillä kitarahuppari on jo melkein pieni. 
Vahingosta viisastuneena suoritin eilen valtavan projektin, jossa kaivoin esiin kaikki valmiiksi hamstraamani, vielä toistaiseksi liian isot vaatteet, mittasin niiden joka ikisen tärkeät mitat (lahkeet, hihat, helmat, niska-haarat jne) ja tein niistä Excelin! Nyt voin sieltä hakea nätisti vaikka "välikausihaalarin" tai "toppahousujen" nimellä tai jollain tietyllä vaatekoolla ja löydän tietoa, mitä hamsterin kaapista jo löytyy! 
Joo, sairasta. Tiedän. :)
Uskallankohan edes paljastaa, montako tulevaisuuden vaatetta hamsterikaapista jo löytyy... Tai sitä, että liitin taulukkoon vielä ostosteni hinnat! Voin seurata kahjojen ostostelujeni kustannuksia. :) 

1 kommentti:

  1. Oho, en ikinä jaksaisi moista taulukkoa väsätä, mutta kieltämättä huippukäytännöllinen!

    Kiva tuo kitarahuppari. Harmi ettei se ole ensi kesänä enää sopiva.

    Hauskoja nuo sinun vaatteisiin liittyvät tunnelmakuvat, olisi kiva ollut kuulla myös huppareista mitä kuvia ne tuovat päähäsi. Lisää näitä hamsterikuvia visioineen! Ihanan persoonallista.

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)