tiistai 8. toukokuuta 2012

Värejä päästä varpaisiin

Jatketaan vielä värikkäällä linjalla, vaikkei valokuvat (taaskaan) tuo ihan oikeutta näille herkuille.



Turkoosit Lindexin slimmit housut. Kuvassa näyttävät vaaleansinisiltä, mutta ovat oikeasti maailman kirkkaimmat turkoosit. Ihanat!
Villervallan oranssi kesähattu. Vähän murrettu sävy, mutta iloinen silti. Ostin lätsän Jumbon Punavuoren Peikon loppuunmyynnistä -30% alennuksella.

Ja äsken hain postista pojalle punaiset Espritin kengät. Olen joskus kuullut, että vain pikkutytöt ja prostituoidut käyttävät punaisia kenkiä, mutta kai pikkupoikakin voi käyttää? :)
Nämä eivät ole pinkit, vaan kirkkaanpunaiset.

Onpas tylsää, kun saan selitellä kaikkien kuvieni oikeita värityksiä. Olisi ehkä helpompaa opetella vaan kuvaamaan! ;)


Pistänpäs vielä tähän loppuun alkuperäisessä koossaan kuvan erään nettikaupan poistokoriin joutuneesta tuotteesta. Täytyy sanoa, että en ihmettele, miksi näitä on jäänyt myymättä. Tulee mieleen eräs "sukulaisperhe", joka syö banaaneja kivilinnassa Korkeasaaressa. :D





14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vitsit, miksei aina voisi olla kevät ja kesä?! Inhoan pimeää talvea muutenkin, mutta jotenkin tämä kevään värikylläisyys tekee niin iloiseksi, että voisin aina elää näissä tunnelmissa! :)

      Poista
  2. Ihanan värikästä!Äläpäs nyt, noissa housuissa on sydän kyllä tuossa takana eikä ihan kuvassa pääse oikeuksiinsa ;) Nappasin meille nimittäin noista ne viimeiset kun vastaavat on ollut pienemmässäkin koossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joudut ehkä lataamaan kuvan, jossa housut näyttävät todellisen söpöytensä :)

      Poista
    2. Mä ainakin toivon, että kuva vääristää ;) Aikaisemmin on ollut selkeesti sydän, odottelen noita meidän omia vielä kun otan muutakin samaan tilaukseen. Mut saahan ne onneksi palauttaa jos onkin apinapyllyt :D

      Poista
  3. Hehe, ihan pikkaisen pisti naurattamaan tuo viimeinen kuva.

    Tottakai poikakin voi käyttää punaisia kenkiä, isoveljellänikin oli melkein tuollaiset pienenä ja ihan kunnon mies hänestäkin kasvoi (persikanväristen farkkujen-kauden jälkeen ;)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikanväriset farkut ja vaalea farkkupaita? Se se vasta oli nami yhdistelmä aikoinaan... :D

      Poista
  4. Meillä on nuo siniset Lindexin farkut olleet jo pitkään ja on ihan poitsun lempparit. Istuvat kuin hanska hänelle ja ovat hyvät jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla vielä ehditty sovittaa noita housuja, mutta niiden on parasta olla mahtavat, koska rakastan tuota väriä! :) Se sopii kaiken kanssa ja piristää päivän kuin päivän.

      Poista
  5. Punaisia kenkiä voi hyvin pitää pjalla, kivaa väriä vaan tuo.

    Ja on kyllä ihan kuin Korkesaaresta tuo vika kuva :D En mitenkään voisi pitää omalla muksulla tuollaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän, että noiden kenkien pohjissa ja ompeleissa on vähän glitteriä... :) Ehkä niistä ei kuitenkaan jää pojalle mitään traumoja, varsinkaan, jos en ikuista niitä mihinkään perhealbumiin :D

      Poista
  6. Kivan värikkäitä juttuja! On meilläkin Herra Vihreällä punaiset nahkasandaalit! ;)

    VastaaPoista
  7. Ihanan väriset housut!
    Meillä ei pojalla taida olla punasia kenkiä (tosin monesti olen niitä kattonut mutta ei ole ollut tarvetta uusille kengille kun olen sopivia nähnyt), mutta mulla on. En kyllä silti laske itseäni tuon erään ammattikunnan edustajaksi! ;)

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)