keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kesäpäivä

Laitanpa tähän kokeiluluontoisesti kuvan muksusta tämän päivän asussaan. Jos kuvaa ei enää näy, olen tullut toisiin ajatuksiin ja poistanut sen. :)
Mutta pipokuvat ainakin jätän kaikkien piristykseksi! Kuosin nimi on "kesäpäivä" ja sen värit jatkavat samalla hymyilyttävällä linjalla aiemmin esittelemieni palapelin ja turkoosien housujen kanssa.



10 kommenttia:

  1. Ihanan raikas pipo! Ite olen katsellut tuosta kuosista t-paitaa, mutta ei meillä taida oikein olla tarvetta enää - pitäisi laskea pinot :D

    VastaaPoista
  2. Enpä tiennytkään, että tuota kuosia on T-paitanakin (jossain liikkeessä?) myynnissä. Itse ostin pipon FB:n kautta ompelijalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Znok designin paitoja ovat, joissain liikkeissä on myynnissä, mutta koot on menneet heti alkuunsa vissiin. Sitten esim. Sampsukalta voi tilata tilaustyönä vaatteita tällä kankaalla.

      Poista
  3. Toi keltainen windfleece on kyllä ihana. Täällä utelo kyselee, mihin potkupyörään päädyitte, tai hankitteko sen jo? Mulla vielä ihan hakusessa niin olisi kiva kuulla jos jonkun jo hankitte ja millainen oli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hankittu vielä... Järki puhuu Pukyn puolesta, mutta se on niin äärettömän ruma mun silmään. Puupyörästä taas ei osaa kokeilematta sanoa, että onko se liian iso.

      Yritän yhä myös epätoivoisesti löytää jotain menopeliä, joka pysyisi itsestään pystyssä. Vastaava kuin Plaston mopo, mutta sellainen, jossa renkaat ei haittaa etenemistä. Olen vienyt muksun nyt kaksi kertaa katsomaan yhtä Toys'r'Us-mopoa, mutta siellä liikkeessä on liikaa muita houkuttimia, en saa poikaa vilkaisemaankaan mitään tyhmää mopoa. :)

      Se messujen Sunkaa-mopo oli sitten lopulta niin muovinen ja sekin vähän hassun näköinen, että siitä ajatuksesta olen luopunut.

      Poista
  4. Haastaisin sut vastaamaan muutamaan tiukkaan (not) kysymykseen ;)

    http://vari-epa-suora.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-aanestyksen-tulos.html

    VastaaPoista
  5. Minkä kokoinen tuo wind fleece on?

    VastaaPoista
  6. Tämä on 92cm, kaapissa odottelee samanlainen 104cm. Tykkään tosi paljon tuosta väristä ja esim. tämän kevään ja tulevan syksyn väreistä en huoli mitään.

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)