torstai 3. toukokuuta 2012

Arvonnan palkinto (Oppi&ilo)

Postipoika on tavoittanut arpajaisvoittajan perheen, joten voin yllätystä pilaamatta kertoa, mitä sinne lähetin. :)
Lapsimessuilla eteeni osui minulle ennestään tuntematon WSOY:n Oppi&ilo -sarja, johon kuuluu mm. erilaisia "touhukortteja" laidasta laitaan. Valitsin myyjän avustamana parhaimmat osumat 2- ja 4-vuotiaille sekä 8- ja 11-vuotiaille (kaksi settiä siis). 



Pienempien Touhunivaska-korteissa pitää (saa!) piirrellä vesiliukoisella tussilla kortteihin erilaisia asioita ja isompien Neronleimaus-korteissa oli erilaisia "rakennusvinkkejä", tyyliin "tehdään oikeasti ilmassa lentävä helikopteri tyhjästä limsapullosta". Pienemmille siis piirustelua ja isommille aivonystyröitä hierovaa askartelua. 11-vuotiaan johdolla nuo varmaan rakentuvat jo ilman äitiäkin. :)


Oppi&ilo -sarja vaikutti mielestäni hauskalta. Voisin kuvitella, että meillekin tulee joskus joku noista antamaan lisäpotkua äidin mielikuvitukselle! :)

Kävin osastolla pariinkin otteeseen (ostin samaa sarjaa myös serkkupojille) ja kaikki jututtamani myyjät kehuivat tuotettaan niin uskottavasti, että näitä sitten ostin. :) Miima ja serkkupoikamme voinevat joskus kommentoida, oliko näistä oikeasti mitään iloa. 



Täältä löytyy lisää tietoa: www.oppijailo.fi




2 kommenttia:

  1. Kiitoksia vielä! Voin kertoa, että Neiti Pinkki on piirrellyt melkein koko ajan noita kortteja siitä lähtien kun koulusta tuli, sen mitä kotona on ollut :D Ensin oli kaveri meillä, ja piirtelivät yhdessä. Sitten ruuan jälkeen oli toisen kaverin luona, ja kun kotiin tuli, niin heti meni piirtelemään! Että ne ainakin löysi heti paikkansa :D
    Niitä toisia kortteja pitää katsoa vähän yhdessä (Herra Ihan-sama on käynyt kotona vaan tekemässä läksyt ja syömässä eikä ole vielä edes nähnyt koko kortteja)!

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)