lauantai 5. toukokuuta 2012

Ihania värejä




Ensimmäisessä kuvassa on tänään pojalle ostamani esiliina leipomishommiin. Toistaiseksi leipominen on vasta mielikuvaharjoittelua - näen, miten seisomme söpösti rinnakkain keittiön tason äärellä, poika on kiivennyt penkille seisomaan ja hassuttelemme ja nauramme nenänpäät jauhoissa ja syömme raakaa taikinaa. Todellisuudessa pojan mielenkiinto varmaan herpaantuu ensimmäisten 5 minuutin aikana, jauhot kaatuvat lattialle ja minä saan nyhertää uunissa korventuvat ja pahalta maistuvat pullani ihan yksin. Mutta essu on ainakin hieno! :)

Toisessa kuvassa on tämän hetken kovin lelu: sormiskeitti. Näiden kanssa pitää päästä nukkumaankin ja aamulla usein ensimmäinen sana on "keitti", kun pitää löytää kädestä tippunut aarre peittojen joukosta. Pojan lähipiiriin kuuluvalla 13-vuotiaalla on näille hienot rampit ja niissä pienikin "keittaa" ihan intona.

Kolmannen kuvan palapeliä en voinut vastustaa vappumarkkinoilla. Syötävät värit ja poika tunnistaa kaikki kulkuneuvot ja osaa laittaa ne paikalleen. Tulen aina hyvälle tuulelle, kun tämä kaivetaan esiin.


2 kommenttia:

  1. Ihania värejä ovat tosiaan. Mukava tulla iloiseksi pienistä jutuista!

    VastaaPoista
  2. Iloisia värejä :) Ja tosi kiva palapeli! Meillä nuo pienten palapelit on aina jostain kulmasta maisteltu...

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)