tiistai 22. toukokuuta 2012

Kesä tuli! Oho!

Moikka pitkästä aikaa! Aurinkoiset säät ovat pitäneet minut pois koneen äärestä. 

Potkupyörän valinta on yhä auki, en ole osannut päättää parasta mallia. Itsestään pystyssä pysyvä potkumopokin on yhä hankintalistalla, en ole löytänyt mieleistä. Odottelen yhä vinkkejä teiltä ja muista blogeista. :)

Helteet pääsivät yllättämään minut ja eilen aamulla puin itselleni t-paidan, villapaidan ja takin vain huomatakseni pihalla hikimärkänä, että ulkonahan oli yli 20 astetta lämmintä. Poikakin hikoili omassa vaatetuksessaa, holtiton äiti oli pukenut ihan liikaa hänellekin päälle.
Vahingosta viisastuneena marssin tänään sandaali- ja shortsiostoksille.

H&M krokoshortsit 98cm

H&M ohuet pitkät housut, joiden lahkeet saa käärittyä, 98cm.


En osannut valita kaksien Kangaroos-sandaalien välillä, joten ostin molemmat. Tummansiniset ovat nahkaa (eli paremmat), mutta harmaiden sporttisandaalien ulkonäkö miellyttää enemmän.

Mietin, että voiko pojalla käyttää välillä sukkia sandaaleissa? Vai onko se yhtä järkyttävä rikos kuin aikuisilla miehillä? :) 

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä laitan aina lapsille sukat sandaaliin - ihan sama mikä rikos tyylipoliiseille! INHOAN sitä kun hiekkaisilla paljailla jaloilla tassutellaan sitten sisällä, ja kun muutama vesitippa tulee jostain (esim. käsien pesun yhteydessä), niin kaikki lattiat on täynnä kuraisia jalanjälkiä!

    VastaaPoista
  2. Totta, enpä tullut ajatelleeksi tuota sotkupuolta... Meillä on ihanat (minun valitsemat :) laminaattilattiat, joista tykkään muuten yli kaiken, mutta niissä näkyy KAIKKI likaiset tassun jäljet ja muut sotkut. Jopa siitä jää jälki, että pesee lattiat ja lorauttaa vähänkin liikaa pesuainetta.
    Ehkä meilläkin siis käytetään sukkia sandaaleissa.. :)

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)