tiistai 19. kesäkuuta 2012

Ongelmahousut

Nämä ovat postauksen otsikon mukaisesti ongelmahousut! Ostin käytettynä kuvan perusteella, kun näyttivät pirteiltä.



Ihan kivat ja silleen, mutta mitä ihmettä näiden kanssa voi käyttää yläosana? Housut ovat olleet alunperin tummansiniset, nyt ovat aika haalistuneet ja varsinkin resorit ihan kulahtaneen väriset. Jos yrittää matchata tummansinisen paidan kanssa, housut huutavat kulahtaneisuuttaan. Limenväristen kuvioiden väri puolestaan on sellainen, ettei mistään paidasta sitä löydy. Ja kun vielä kaikki olemassaolevat paitamme ovat kirjavia, eihän ne käy!

Todennäköisesti nämä odottelevat kaapissa sopivaa yläosaa, kunnes ovat jo liian pienet... Voin sitten myydä seuraavalle äidille ongelmointia varten. :)

Jatkossa pidän housut yksivärisinä ja paidat kuviollisina. Helpompaa niin. :)

6 kommenttia:

  1. Sama on tullut huomattua! Jo geggamojan raitahousujen kanssa uhkasi tulla sama ongelma, mutta se ratkesi valkoisilla ja harmailla paidoilla.

    VastaaPoista
  2. Mä en ole pitkilleen hankkinut kuosillisia housuja juurikin tuon paitaongelman takia. Aikoinaan oli Kameleontin tähtihousut, joihin oli Kameleontin yksivärinen paita jossa yksi tähti. Eli se oli sellainen setti (ihan älyttömän ihana setti muuten), eikä niitä housuja minkään muun kanssa pidetty. Samalla tyylillä oli Kameleontin setti, jossa sateenkaari-raidalliset housut, ja paita jossa sateenkaarihihat ja muu osa tähdellistä. Ne oli tosi ihania, mutta tosiaan settinä pidettäviä, ei löytynyt muita vaatteita kaveriksi.

    Ehkä noihin housuihin kävisi valkoinen paita, jossa jotain limeä - ei sen nyt ihan tasan samaa limeä tyarvitse olla ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että tunnistitte ongelman!
    Mä jo mietin, että tuleeko palautetta, että "on sullakin ongelmat, hanki elämä". :D

    VastaaPoista
  4. Hahaa! Meille ei ole juuri samasta syystä eksynyt piiiiitkään aikaan yksiäkään kuviollisia housuja. No juuh, yhdet nyt kesäksi tuli mutta hillityllä valkoisella rusettikuviolla joka ei hypi silmille ja nekin oli pakko ostaa vain siksi että puuvillaisia housuja pienelle tytölle ei ollut kaupoissa sitten millään (missä tyttöjen ohuet, pitkälahkeiset puuvillahousut kesäksi kysyn minä?).

    Kivat housut mutta pitääkös noita nyt sitten pitää ilman paitaa ;). Valkoinen, kuvaton (ja hihatonkin) peruspaita saattaisi toimia.

    VastaaPoista
  5. Joo, samalla tavoin meinaa jotkut vaatteet jäädä pitämättä. Nykyään yritän ostaessa jo löytää sopivan yläosan, jos on kuviollinen tai poikkeavan väriset housut, ettei jää käyttämättä sen vuoksi..Paitoja on jotenkin helpompi ostella yksinäänkin, kun melkeinpä kaikkia paitoja voi pitää ainakin farkkujen kanssa. Tsemppiä sopivan paidan etsintään.

    VastaaPoista
  6. Tunnistan ongelman :)
    Kävisikö joku neutraali: valkoinen, harmaa?
    Meillä miestä ja poikia ei kuosisommittelussa sovinnaisuussäännöt paljoa paina. Kuviollisten housujen kanssa pojat yleensä pukevat jonkun about väreihin sopivan raitapaidan. Itselläni on ainakin silmä jo tottunut :)

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)