maanantai 18. kesäkuuta 2012

Alennusmyynneissä


Moikka pitkästä aikaa!

Sain tänään VIHDOIN aikaiseksi useamman (tosin valitettavan huonolaatuisen ja karvalankamattotaustaisen) kuvan ottamisen, joten pitkästä aikaa saatte lukea päivityksiäni. Päätin, että mielummin huonoja kuvia kuin blogihiljaisuus. :)
Vinkkejä kovasta, helposti piilotettavasta, valkoisesta kuvaustaustasta kaipailen yhä!

Aloitetaan tämän päivän alennusmyynneistä. Yläkuvassa saldoa kahdesta Polarn O. Pyret -myymälästä.
Tuollainen sininen raitapaita minulta löytyy itsellenikin sopivana, voimme siis halutessani pukeutua pojan kanssa samanlaisiin vaatteisiin. Hauskaa vai typerää, kukin päättäköön itse.
Vihreä lippis on niillä rajoilla, että onko liian tiukka, mutta oli niin söpö, että päätin ostaa, vaikka mahtuisi vain pari viikkoa. Yleisesti minulla on tapana ostaa liian isoja hattuja, jotka lentelevät tuulessa ja putoavat silmille, joten kerrankin näin päin.
Raitahupparia olen hipeltänyt kaupassa moneen otteeseen (ja pitänyt sikahintaisena) ja niitä ei tänään aluksi kummastakaan myymälästä löytynyt, mutta palasin ruokatankkauksen jälkeen uudestaan kierrokselle ja jostain oli purettu rekkiin yksi alehintainen juuri meidän koossa. Kiitän! :)

Muistakin kaupoista tarttui kaikenlaista mukaan, tässä osa:


KappAhlin ja Lindexin peruspaitoja, Nicolas-farkut (Jesper Junior), Soc-takki ja -verkkarit (Stadium) ja Everest windfleece (Stadium). Tuon mustan windfleecen ostin kilpailijaksi Popin windfleeceille, sieltä kun ei löytynyt tässä sesongissa mitään kivaa väriä (paitsi vihreä Eco, joka meillä jo on). Everestin windfleece kustansi alen jälkeen 14,90€, joten noita saa kolme popin hinnalla ja jäisi rahaa jätskiinkin. Käyttökokemuksia tiedossa syksyllä...

Luulen, että minun alekierros jää tähän yhteen päivään, en keksi enää mitään, mitä poika voisi tarvita. Tai varmaan keksisin, jos haluaisin, mutta jospa antaisin nyt lompakolle kesätauon ja siirryn hyvillä mielin uittamaan varpaita järveen ja välillä jopa käyttämään kaikkia ostettuja vaatteita. Joskus tulee jopa itselleni tunne, että ehtiikö näitä kaikkia edes käyttää. :)

Muitakin postauksia varten löytyy nyt kuvia koneelta, joten välikautta, potkupyörää, kenkiä ja ongelmahousuja tulossa!

7 kommenttia:

  1. Mukavia alehankintoja :) Mä just päätin, että lapsille en osta enää mitään (no okei pari ihan oikeaa tarvetta on, jotka ostetaan kun tulee vastaan, mutta noin huvikseen en osta mitään!!!). Vaan kunhan pääsen live-kaupoille, niin ostan ITSELLENI vaatetta! ;) Ja joku kenkäkin olis jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tuo "kenkä" yksikössä. Sellaista se äitien ostelu on, hyvä jos raaskii itselleen yhden kengän ostaa.. :D
      Mua jo vähän huolestuttaa, kun näyttää siltä, että meidän tuleva syksy, talvi ja jopa ensi kevät on jo varusteltu, lähinnä vaan kenkiä tarvitsee sitten jalan koon mukaan hankkia. Mihin käytän kaiken aikani, kun kaikki on jo ostettu?! :)

      Poista
  2. Kivat hankinnat! Meille on välikausihankintoja tulossa postissa, niiden lisäksi ei juuri muuta pysty, paitsi itselle olisi myös pakko jotain saada...
    Haa: potkupyöräjutut ovat tervetulleita -ja muutkin.
    Hyvät varpaiden uitot sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä irrottelin tänään ja ostin itselleni paidan. Yhden vaivaisen paidan. Ja sitäkin kävin katsomassa kolme kertaa ja mietin, että tarvitsenko, enkö tarvitse, tarvitsenko tosiaan... :)
      Omat ostokset on muka ylimääräistä rahanmenoa.

      Varpaat kiittävät! Iloista kesää!

      Poista
  3. Mulla ei ole irronnut alefiiliksiä, kesäfiiliksiä senkin edestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole jotenkin kesä vielä edes alkanut (ja ensi viikolla talvi on taas jo kevättä lähempänä, huh!), kun on ollut niin viileää. Vasta yhtenä päivänä on muksukin ehtinyt pitää sandaaleja ja omia lahkeita en ole lyhentänyt vielä kertaakaan. Pitkähihaistakin saa raahata aina mukana.

      Tosin osa tästä johtuu siitä, että meidän ulkoilut ajoittuvat klo 9-11 välille, jolloin on vielä viileää... Tulisipa jo kunnon kesä ja helteet vuorokauden ympäri! Pääsisin valittamaan, kun ei saa kuumuuden vuoksi nukuttua.. :)

      Poista
  4. Alelöytöjä on aina kiva tehdä..varsinkin jos oikeasti on tarvettakin, kuten meillä nyt. Kummallakin käy vaatteet pieniks, joten pääsinpä tänään kaupoille. Po.pista en löytänyt kuin yhden yökkärin, mutta muualta vähän enemmän ja jopa itellenikin mekon ja kengät...ihanaa. Kaikille jotain eikä vain lapsille. Ja latte jätskillä, nam. Ja ehkä juhannuksen jälkeen uudelle kierrokselle..toiset liikkeet katsastamaan.

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)