perjantai 17. elokuuta 2012

Syksy

Moikka!

Tulipas pidettyä vähän pidempi kesätauko kirjoittelussa. Ei ollut tarkoitus, mutta mökille kuudeksi viikoksi raahaamani läppäri ei halunnutkaan käynnistyä ollenkaan, joten se blogin päivittämisestä. Kännykällä kirjoittamisen totesin liian haastavaksi.

Syksy toi meidät takaisin kaupunkiin ja kohta se löytää tiensä myös vaatekaappeihin. Jotain sieltä jo löytyykin, tässä makupaloja:


Polarn O. Pyretin vihreitä välikausivaatteita: windfleece ja kuoripuku. Kaikki kolme osaa on hankittu vähän eri aikoihin, enkä lopulta edes muistanut tai tajunnut, että nyt on kaksi ihan saman väristä takkia... Kyllästyyköhän tuohon väriin? Toistaiseksi se on vielä ihan ykköslempparini.



Välikausihaalarina toimii Polarn O. Pyretin 98cm fleecevuorellinen ruutuhaalari, jonka kangas on anteeksiantavampaa kuin sen yksivärisen punaisen, jonka laitoin kiertoon parin kuraepisodin jälkeen. Tämä on liukkaampi ja ehkäpä tuo kuviointikin antaa jotain roiskeita anteeksi. Kuvassa haalari maastoutuu hienosti (kuvan kannalta huonosti) karvalankamattoomme. Odottelen jo, koska tuota pääsisi käyttämään, se on jotenkin niin kiva kaikkien yksiväristen vaatteiden jälkeen.

Tuon vihreän popin takin lisäksi täytynee hankkia vielä joku toinen yläosa, koska housuja kyllä riittää. Vanhat 92cm housutkin menevät vielä osittain (ainakin mustat H&M:n kuorihousut ja petroolit Polarn O. Pyretin henkselihousut) ja 98-kokoisia on tullut kerättyä erilaisilla alennuksilla jo aikamoinen pino. Näillä luulisi pärjäävän syys- ja kevätkauden.

Kahdet Reimatecin vk-housut

Popin, H&M:n ja KappAhlin välikausihousut

Näillä vaatteilla ajattelin siis kohdata kohta saapuvan syksyn. Talvivaatteetkin on jo kaapissa ja monessa blogissa ei muusta puhutakaan. Otan teidät kohta kiinni! :)

4 kommenttia:

  1. Heippa! Mä olenkin miettinyt minne sä katosit!:) Pssst...ja sitten jos ja kun toi ruudullinen ihanuus jää teille pieneksi, niin mulle saa tarjota myyntiin..;) Se on edelleen maailman ihanin kuosi. Nyt mennään onnellisesti takilla!:D

    VastaaPoista
  2. On housuja ainakin :D
    Taitaa olla meilläkin. En ole jaksnut vielä inventoida lainkaan mitä mahtaa kaapeissa luurata. Kolmet vk-housut muistan ostaneeni JJ:stä ja kolmet Ticketistä, lisäksi löytynee vanhempaa Moloa ja ties mitä, oi oi :D
    Haalareitakin on molemmille, mutta poitsu jo ilmoitti, ettei halua enää haalaria. Nice. Onneksi en ole talvihaalaria hankkinut hänelle.
    Ticketiltä tuli just ihana takki poitsulle, en ole ehtinyt edes postaamaan siitä.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää syksy! Tervetuloa takaisin :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun tulit takaisin :) Housuja teillä on ainakin ihan muutamat, ei varmasti lopu kesken :D Tuo vihreä on kyllä kiva :) Mitenkäs asuste-politiikka - tulisko omaa juttuaan siitä?

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)