maanantai 16. huhtikuuta 2012

Julboille kotelo?

Käytin hyväkseni Sellon Sembaloiden Instrumentariumin Julbo-tarjouksen ja kävin noutamassa tarjoushintaiset Looping 3 -lasit. Ystävällisesti myivät lasit maaliskuussa varanneille vielä tarjoushintaan, kun Sembaloissa loppuivat kesken. Viime kesän Looping 2 -lasit käyvät vielä kakkoslaseina, vaikkakin ovat jo ilmeisesti pikkuisen kapeat ja painavat nenän varteen jäljet. En muista, että olisivat viime kesänä vielä jättäneet tuollaisia punertavia raitoja nenänvarteen... Vai ovatkohan vaan painaneet hassusti pipon alla... 


Tykkään muutoin Julboista tosi paljon, mutta niiden säilyttäminen/kuljettaminen on haastavaa. Sangat ei taitu kasaan, joten eivät mahdu mihinkään silmälasikoteloihin ja tuossa pelkässä pussukassa pelkään niiden naarmuttuvan laukussa pyöriessä.

Onko teillä vinkkejä näiden kuljettamiseen? Aurinko ei aina halua paistaa kotoa lähtiessä ja laseja täytyisi raahailla mukana...

Toistaiseksi meillä on käytössä Tukholmasta sattumalta bongattu hirvipussukka, jossa on pahvia "kovikkeena" estämässä taipumista. Ihan kiva, mutta ei kuitenkaan. :)


Ps. Enää kaksi lukijaa ja järjestän jotkut omakustannearpajaiset! ;)

4 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä vinkkejä, mutta ite en ole kokenut myöskään että tarvitsisivat koteloa. Jos ne lähtiessä nakkaa laukkuun päällimmäiseksi ja kotiin tultua ottaa laukusta pois, niin ei ne minusta siellä pääse naarmuuntumaan. Tai jos rattaat tulee mukaan, niin olen laittanut rattaisen pussukkaan, missä ei ole muuta.

    Oo, jänjityksellä odotan millaisia arpajaisia sieltä tulee :)

    VastaaPoista
  2. Vinkkejä ei ole antaa, mutta tässä olisi yksi lukija lisää, silloin tällöin olen eksynyt blogiisi ja nyt ajattelin liittyä sitten virallisesti lukijaksi, pääset pian arpomaan ;)

    VastaaPoista
  3. Hirvipussukkahan on ihana! Meillä oli viime kesänä ne Julbo ykköset ja nyt otettiin käyttöön kakkoset..mutta mutta.. poikahan ei suostu niitä enää käyttämään vaan lentävät kaaressa huudon saattelemana.. eli näillä näkymin ei sitten varmaan käytetä aurnkolaseja tänä kesänä. :P
    Oi, arpaijaisia odotellaan täälläkin.:)

    VastaaPoista
  4. Kivannäköisiä laseja ovat, vielä kun sais lapsen pitämään laseja päässään. Mitään hyviä ideoita lasien säilytykseen ei valitettavasti ole. Omatkin pyörii laukussa irrallaan..täytyy etsiä kotelo niille ennenkuin ovat aivan naarmuiset.
    Olen ensimmäistä kertaa täällä ja kivalta vaikuttaa =0)Tulen uudestaankin. Kiva lukea juttuja erityisesti lasten vaatteista...voiko niistä puhua liikaa..tuskin.

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)