keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Viking Sputnik -reklamaatio

Moi pitkästä aikaa! Olin jo jättänyt tämän blogin pitämisen taakseni, mutta pakko palata vielä kommentoimaan Vikingin kenkiä. Ne ovat olleet meillä suuri pettymys.

2012 helmikuussa avauduin Vikingin talvikengistä, jotka päästivät vedet sisään ja jotka maahantuoja omissa testeissään totesi virheettömiksi. Annoin Vikingille kuitenkin uuden mahdollisuuden ja ostin välikausimallin Sputnikit. Tykkäsin niistä ja ostin viime kesänä jälleen uudet. No, niistäpä irtosi tarra kokonaan toisesta päästä parin viikon käytön jälkeen. Vein takaisin Citymarketiin ja maahantuojan luvalla korjautin suutarissa (maksoivat huiman 8 euron laskuni).

Nyt ostin elokuun lopulla Viking Sputnikit syyskäyttöön ja 8 viikon käytön jälkeen (tai oikeastaan jo pari viikkoa sitten) ylemmät tarrat ei pysy enää kiinni! Tarrojen pehmeä puoli on niin kulunut/räjähtänyt, ettei se tartu enää kunnolla kiinni. Lapsi on tullut useana päivänä kotiin kengät auki.
Vein kengät eilen Citymarketiin ja lupasivat olla tänään yhteydessä maahantuojaan, että mitä tehdään. Myyjä oli sitä mieltä, että jotain on pakko korvata, mutta ei osannut sanoa, tuleeko osittainen hyvitys vai uudet kengät. Maahantuojan mielipidettä odotan nyt jännityksellä. Jos kenkien mukana lähetetään maahantuojalle asiakkaan tiedot, olen varmaan jo jollain punaisella listalla.. :)

Lähdin niin suivaantuneena eilen illalla kauppaan kenkiä palauttamaan, etten tajunnut ottaa tarroista mitään kuvaa. Kyseessä on kuitenkin kuvassa olevat kengät, jotka olivat elokuussa plussatarjouksessa 64,95€. Samaan aikaan oli Viking Puzzlet (vähän eri kuviointi) plussatarjouksessa 59,95€.



Ps. Joku vinkkasi aiemmassa Britax B-Agile -jutussani keksineensä hyvän kikan selkänojan nostamiseen. Haluaisin mielelläni kuulla sen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)