perjantai 1. maaliskuuta 2013

Toppahaalareita alennuksesta



Lähti vähän lapasesta tuo talvihaalareiden alehamstraus... :)

Alkutalvesta tykkäsin tosi paljon meidän Ticketin haalarista (kts. edellinen postaus) ja koska se oli mieleinen vielä alennusmyyntien alkaessa, tilasin seuraavaksi talveksi samanlaisen. 
Koko saattoi mennä vähän pieleen, koska nyt on käytössä 92cm ja uusi on 104cm, mutta eroa näissä on ihan vaan jokunen hassu sentti (ovat eri vuosimalleja). Voi siis olla, että tuo hamstrattu 104cm on jo pieni ensi talvena. Noh, sellaisen kuitenkin ostin. 

Sen jälkeen aloin miettiä, josko lapsi opettelisi itse pukemaan haalareita ensi talvena ja on pulassa tuon fleecevuoren kanssa (se kun tarttuu pukiessa sisävaatteisiin). Päätin, että uhraudun rumuuden alttarilla ja ostan Reimatecin liukasvuorisen haalarin siltä varalta, että kaipaamme helpommin puettavaa pukua. Valitsin Reiman alesta vähiten ruman kuosin ja tilasin sellaisen. 

Sen jälkeen eteen pompsahti Molon alennukset. Ja kun siitä Molosta niin kovasti tänä talvena tykkäsin ja olin jo pidempään haaveillut vihreästä (Fern) haalarista ensi talveksi, päätin tilata tämänkin. Rupesin arpomaan, onko seuraavan talven koko 110cm vai 116cm, joten tilasin molemmat. Ja koska päättelin, että 116cm menee joka tapauksessa joko ensi tai sitä seuraavana talvena, nappasin sitä kokoa myös mustana. Eli joo, tilasin kolme Molon haalaria. 

Jos ei näillä pärjää, niin jo on ihme. :D

Molo Kids Polaris Fern, 110cm & 116cm

Reimatec 104cm

Ticket Outdoor Baggie North Hawaii, 104cm

Molo Kids Polaris Black 116cm



Ps. Onkohan tuolle Reimatecillekin olemassa joku hieno nimi? En ole noihin oikein perehtynyt, koska eivät miellytä silmää. 





.

3 kommenttia:

  1. Hei! Minulla on kakksi lasta yhdellä molo kids ja toisella ticket. Molemmat saavat omat haalarit hyvin puettua. Kuitenkin kokemuksen mukaan molon haalarit minusta ovat ehkä hitusen helpommin puettavat, vaikakkin nisisä on ne lumilukot :). Lapsilla ikää 4 ja 2 vuotta :)

    VastaaPoista
  2. Kunnon hamsteri :D No eipä ainakaan ole haalareista pulaa!

    VastaaPoista
  3. Voi, Po.pin toppahaalarit ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia myös. Meillä mennään ensi talvi molon ja po.pin voimin :)

    VastaaPoista

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)